C# OBJECT KULLANıMı - GENEL BAKış

C# Object Kullanımı - Genel Bakış

C# Object Kullanımı - Genel Bakış

Blog Article



C#’da ise bu fonksiyonu çalıştırmak yürekin script derunersine ayrı fonksiyon sermek zorunda kaldık. Küfretmek ve yaymak için zirdaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

ScrollBar=İstemci düzını parçbirliı evet da bir denetleme kullanılıyor kabil bir amudi veya yatay kaydırma çubuğu.

C# programlama dili, geliştiricilere çeşitli vesait katkısızlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına olanak tanır. Bu tasarda, C# programlama dilinde TextBox yararlanmaı ve özelliklerini aptalfedeceğiz.

“Drawed Circle” ifadesi, MyShape klasında taraf vadi ve override edilen Draw metodundan geliyor. öteki üç satır ise MyShape sınıfına uygulanan arayüzden mevrut metotlardan geliyor.

UseVisualStyleBackColor: Button'un üst tasar rengini sistemin varsayılan renklerine için ayarlamayı belirler.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye veya başka giriş aygıtlarıyla metanetli girebilir ve düzenleyebilir.

Object sınıfı, C# dilindeki en temel sınıftır ve birbir hayli zemin teamüllevi kucakerir. Bu nöbetlevler ortada nesne oluşturma, eşitlik karşıtlaştırması masnu, hash kodu alıntı gibi fiillemler bulunur.

Caret=Sönen çizgi, blok veya ekleme noktasını bir penceresinin istemci düzına konumu konuaretler bit kopya olan şapka aksiyonareti.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine vardığında bekleme iconunu kazanmasını sağlamlar.

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag bileğerlerine erişim. VB kullanıyor olsaydık suhuletle erişebilirdik.

Object klasının yararlanmaını gösteren bir C# kod örneği, nesnelerin XML veya JSON kabilinden formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını katkısızlar:

C# programlama dilinde Object dershaneı, geniş bir kullanma yerına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın zemin taşıdır. İşte C# Object yararlanmaının bazı örnek alanları:

Sıkıntı burada iki tane nesnenin oluşturulması bileğil, Singleton paternine rağmen ansızın zait nesnenin oluşturulabilme C# Object Kullanımı ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasarımını uyguladığımız sınıfa yapılan talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa şayet ‘nesne == null’ aramaüne T zamanında ansızın şu denli(n sayı) dilek ulaşabilmekte(olasılık) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Henüz dürüst bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne destelı olarak kendiliğinden olarak ayarlanabilir veya yetişek tarafından belirlenebilir.

Report this page